Ernst Nijdam Bouwkundig Tekenwerk

Ernst Nijdam Bouwkundig Tekenwerk
 
 
Over een verbouwplan van een stolp te Grosthuizen.
 
"We kennen Jesse als een enthousiaste creatieve architect, hij luisterde nadrukkelijk naar onze wensen en wist die in een schitterend ontwerp te vatten. In samenwerking met Ernst hebben we ruim de mogelijkheid gekregen om concepten naast elkaar te leggen. Bijzonder hoe in het uiteindelijke ontwerp al onze wensen een plekje hebben gekregen. 
Jesse en Ernst hebben ons deskundig geholpen bij het zoeken naar een aannemer en waren betrokken partners tijdens de verbouwing."
 
Eric en Paula
 
 
 
Over een verbouwplan van een woning te Alkmaar.
 
"Wij hebben Ernst ingeschakeld voor het tekenen en visualiseren van onze wensen en eisen voor een dakopbouw, het zorgen voor constructietekeningen, de vergunningsaanvraag als het uitzetten en begeleiden van het offertetraject. In al deze fasen hebben wij goed van zijn kennis, expertise en netwerk gebruik kunnen maken. Ernst is een prettig persoon, denkt met de klant mee en houdt je goed op de hoogte gedurende het hele proces. Ik kan hem van harte aanbevelen." 
 
Tom
 
 
 
Over een verbouwplan van een woning te Castricum: 

Hallo Ernst,

"Wij zijn helemaal blij met de tekeningen voor de Jan van Galenlaan in Castricum zoals jij deze hebt aangeleverd. Wat ons betreft kan de aanvraag bij de gemeente Castricum opgestart".

Hartelijke groet Sylvia.

 
 
 
Ernst Nijdam Bouwkundig Tekenbureau
 
Isarstraat 1,   1827GC,   Alkmaar
 
0650290190     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.