Ernst Nijdam Bouwkundig Tekenwerk

Ernst Nijdam Bouwkundig Tekenwerk

Voor een zorgeloze en bouwkundige planuitwerking gaat u naar Ernst Nijdam Bouwkundig Tekenbureau.

Vele architecten(bureaus) gingen u voor en maakten gebruik van onze diensten.

Alle fasen in het proces, van ontwerp t/m de uitvoering, worden door ons, met kennis van zaken, compleet uitgewerkt. 

Wij verzorgen het tekenwerk dat nodig is voor de aanvraag Omgevingsvergunning, dat voldoet aan alle indieningvereisten.

Goede bouwkundige details maken uw bouwplan compleet en dragen bij aan een probleemloze uitvoering en een goede kwaliteit van het project. 

 

Klik op de onderstaande afbeeldingen voor uitgebreide projectinformatie. 


 
 
 
ENBT Gespecialiseerd in het maken van bouwtekeningen voor bouwplannen en verbouwplannen van groot tot klein. ENTB werkt tegen zeer scherpe tarieven, voor alle fasen van de bouw, voor alle gebouwsoorten en voor allerlei opdrachtgevers.
Met Revit Architecture (Autodesk) wordt een 3D-model van het project gemaakt, waaruit de technische tekeningen worden gegenereerd en tegelijkertijd fotorealistische afbeeldingen kunnen worden vervaardigd.
Met bouwkundig vakmanschap en kennis van de huidige regelgeving voor de bouw maakt ENBT op een slagvaardige wijze bouwtekeningen voor al uw bouwplannen en verzorgen wij de benodigde aanvraag van de omgevingsvergunning (lees bouwvergunning).
  • Scherpe tarieven:
Door lage overheadkosten kunnen de uurtarieven laag gehouden worden. Door de ruime ervaring zijn minder uren nodig om tot een compleet resultaat te komen. Hierdoor kunnen offertes zeer scherp worden aangeboden.
Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.
  • Voor alle fasen van de bouw:
zoals; ontwerptekeningen, bouwaanvraagtekeningen, verkooptekeningen, bestektekeningen, werktekeningen, detailtekeningen, situatietekeningen, enz..... 
  • Voor alle gebouwsoorten:
zoals; Woonhuizen, woningbouwplannen, schoolgebouwen, kantoorgebouwen, parkeergarages, verbouwingen, aanbouwen, bijgebouwen, enz...
  • Voor verschillende opdrachtgevers:
zoals; architecten, aannemers, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, en particuliere opdrachtgevers.
  • Revit Architecture (Autodesk)

Een Cad-programma voor Building Information Modeling (BIM). De modernste manier voor het uitwerken van bouwplannen. Hiermee wordt een 3D-model van het project gemaakt, welke direct inzicht geeft hoe het bouwwerk er vanuit ieder gewenst oogpunt 3-dimensionaal uitziet. Uit het 3D-model kunnen direct de technische tekeningen zoals plattegronden, gevelaanzichten, doorsneden en details worden gegenereerd. Tevens kunnen t.b.v. presentatiedoeleinden fotorealistische afbeeldingen worden gemaakt. Aan het model kan ook informatie worden gekoppeld betreffende materialen, installaties en constructies. Dit programma is ook gemaakt om met meerdere diciplines (tekenbureau, constructeur, installateur) tegelijkertijd aan een project te kunnen werken, hetgeen de efficientie van het werken met meerdere partijen ten goede komt en foutkansen aanzienlijk reduceert.

  • Autocad (Autodesk)

Op verzoek werkt ENBT ook met Autocad.

 
Ernst Nijdam Bouwkundig Tekenbureau
 
Isarstraat 1,   1827GC,   Alkmaar
 
0650290190     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.